Dat vind ik zo heerlijk aan dit jaargetijde, allerlei vruchtenproducten maken zoals jams, appelmoes, appeltaarten, gestoofde peren etcetera. En dan het liefst met vruchten uit eigen tuin. Zo hebben wij nog wat appels liggen. Gistermiddag maakte ik een deel op aan de appelmoes. Deze maak ik met een bodempje water, een theelepel biologische vanillesuiker en 100 gram agavesiroop (als de appels zoet genoeg zijn, hoeft dit laatste niet).
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Voor de seizoenstafel van onze dochter maakte ik deze kerstgroep van wolvilt. Een eigen ontwerp, geïnspireerd door de traditie zoals je dez...
-
Popjes of kabouters gemaakt met houten kralen zijn erg leuk en schattig. Hieronder laat ik mijn werkwijze hiervoor zien in een tutori...
-
Van restjes sokkenwol. Echt, je hebt maar zo ontzettend weinig nodig! Van een bol sokkengaren van 100 gram houd ik na het breien van ...
-
Met dit heerlijke zomerse weer heb ik alweer zin om de seizoenstafel om te zetten naar strand, zee en...dolfijnen. Ik maakte voor deze set e...
Geen opmerkingen:
Een reactie posten